STARTUPGOV

Default content

IT projekto vadovo suradimas

Padedame šalies institucijoms identifikuoti problemas IT srityje, trūkstamas kompetencijas ir dirbant kartu su institucijos vadovybe, sustiprinti savo IT skyrius bei suformuoti IT projektų komandas.

Paslaugos

IT projekto vadovo suradimas

Problema

Mūsų šalies institucijos iš tiesų yra IT įmonės su savo specifine veikla, bet tik nedaug kas tą žino

Dabar valstybė investuoja šimtus milijonų į IT sistemas ir beveik nieko – į žmones. Tą keičiame – pirmiausia investuojame į komandą ir tik po to į IT sistemas.

Tikime, kad kiekviena IS privalo turėti IT product owner’į ir komandą, kuri turėtų aiškią sistemos viziją ir užtikrintų jos įgyvendinimą – tai išspręstų daugumą minėtų problemų.

Užtikrinus centralizuotą projektų vadovų komandos darbą ir projektų kuravimą, IT išsivystymo lygį pakeltume į naujas aukštumas.

Sprendimas

Įsigilinus į institucijos problematiką ir pristatome galimus sprendimus.

Suradus bendrą matymą, Valdysenos departamento komanda pradeda rinkoje paiešką tai galinčių atlikti žmonių ir potencialius kandidatus pristato institucijos vadovybei.

Atsirinkus tinkamą kandidatą, jis įsidarbina pas jus institucijoje, o mes ji onboardiname į viešojo sektoriaus procesus.

Pasidaliname savo išmoktomis pamokomis bei patirtimi, kaip dirbame, kaip buriame komandas iš viduje esančių specialistų, kaip ruošiame technines specifikacijas, kokias paslaugas perkame rinkoje, kaip valdome projektą, kaip dirbame su rangovu, kaip vykdome komunikaciją ir kitus svarbius projekto eigoje dalykus.

Rezultatas

Sėkmingai dirbame jau su virš 30 IT projektų vadovų.

Visi projektų vadovai projekto valdyme naudoja standartizuotus procesus. Sukurtas vidinės komunikacijos mechanizmas leidžia jiems lengvai keistis informacija ir patirtimi. Kiekvienas projektų vadovas turi žinių skirtingose srityse ir tai leidžia efektyviai padėti vieni kitiems tose vietose, kur kažkas jaučiasi silpniau.

IT sistemoje įvedame standartus – kaip saugomas kodas, kaip jis diegiamas,  kaip stebima sistemos būklė, kaip valdomas backlogas, kaip dirbama su politikos grupėmis.

Dirbant kartu komandoje judame žymiai greičiau nei po vieną. Sistemas stengiamės kurti greitai, projekte turimas lankstumas leidžia reaguoti į kylančius iššūkius greitai. O finale – sukurti paprastą ir patogią sistemą.

Norite sustiprinti savo IT komandą? Kreipkitės [email protected]